Pentru contact rapid, va rugam apelati
 • telefon sorin bratu
  Sorin Traian Bratu
  0735.44.44.08
 • telefon sorin bratu
  Mirela Bratu
  0735.44.44.07
 • telefon sorin bratu
  Alexandru Bratu
  0735.44.44.06
THE HOUSE IMOBILIARE : Pentru noi calitatea este mai importanta decat cantitatea
 
 

Filtre cautare imobiliare

Foloseste filtrele de mai jos pentru a obtine un rezultat cat mai apropiat de dorintele tale
Sunt 62 de oferte imobiliare active.
 
 
 
 

Imobiliare in Timisoara: de peste 14 ani

THE HOUSE IMOBILIARE are o experienta de peste 14 ani pe piata imobiliara din Timisoara si o familie de consultanti imobiliari profesionisti care va stau la dispozitie NON STOP cu informatii si detalii privind ofertele care va intereseaza. Cu noi: cumperi, vinzi si inchiriezi garsoniere,apartamente, case, vile, terenuri, birouri, spatii comerciale, rezidentiale sau industriale.


THE HOUSE IMOBILIARE: seriozitate si respect

Seriozitatea si respectul de care dam dovada, atat in relatia cu clientii cat si in relatia cu proprietarii, ne recomanda drept cel mai bun partener pentru dumneavoastra.


THE HOUSE IMOBILIARE inseamna pentru Dumneavoastra o echipa de consultanti imobiliari profesionisti si cu experienta, o echipa deschisa spre o colaborare onesta si spre construirea unor relatii pe termen lung cu partenerii din Timisoara si imprejurimi. De fiecare data cand te vei gandi la proprietati corecte din Timisoara, te vei gandi la THE HOUSE.


Imobiliare: calitate

Inca de la inceput, principiul de baza dupa care THE HOUSE IMOBILIARE isi ghideaza intreaga activitate este : Pentru noi calitatea este mai importanta decat cantitatea.


PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrare date cu caracter personal : SC BRATU THE HOUSE SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu Nr. 0012979

 

 

 
Tot continutul © 2010-2024 THE HOUSE. Toate drepturile rezervate.
Timisoara, Bdul. Revolutiei din 1989, nr.8, cam. 111